SmaskensHP © 2006 


Smaskens Hundpensionat - övrigt

Hunden ska vara vaccinerad mot parvo och kennelhosta - inga undantag måste vara aktuel, utgådd vaccination räcker inte.

 

SNÄLLA låt din hund vara kvar i bilen tills vi kommer så vi kan säkerställa att ingen annan är ute. Detta för allas trygghet och trevnad. Detta gäller även om du/din hund varit här förut. Tack på förhand!

 

Rekommendationer:

 

-Vi ser gärna att du kommer på besök innan hundens första vistelse. Detta så både du och hunden kan se att detta är något för er.

 

-Vi rekommenderar att hunden får med sig något från dig framför allt första gången t.ex en t-shirt från tvättkorgen eller likande som det inte är hela världen om den inte kommer tillbaka i "perfekt skick" eller alls. En del kan tycka om att ha detta på sin liggplats när dom är här.

 

-Vi har koppel, ta ditt med dig hem igen så behöver inte vi oroa oss för att slarva bort ditt.

 

-Vi försöker vara så flexibla så möjligt men å hundarnas vägnar uppskattar vi om hämtningar/lämningar inte sker sent på kvällen. Det händer att vi har känsliga hundar som blir uppjagade när nya människor kommer, någon hund kommer och går och vi måste då göra om kvällsrutinen när någon kommer sent. Hämta hellre dagen efter, är du osäker vad som fungerar bäst för din situation? Ring och hör med oss, det kanske är så att hundarna vi har just då inte bryr sig så mycket eller åt andra hållet att vi verkligen uppskattar att det väntar tills nästa dag pga av en särskilt känslig hund.

 

-Vi är ett hundpensionat som drivs från vår hemadress, vilket innebär att vi sköter flertalet hundar av olika raser/temperament från olika hushåll från vårt hem 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Problematiken som följer (skötsel av hundar, kunder med famljer, vår egen familj och fritid) är basen till alla eventualla önskemål vi har på våra kunder, vi tackar på förhand för förstålse och din hjälp i rollen som kund/hundägare. Det möjliggör att vi kan erbjuda vår service så som den är idag. Vi garanterar att vi kommer ta hand om din hund på bästa möjliga sätt och eftersträvar att vara så flexibla som möjligt.

 

Vi är oändligt tacksam till våra kunder (gamla, nuvarande och nya) och ser fram emot framtida vistelser från era hundar som allihop ligger oss nära hjärtat!

 

P.S. Ta det inte på fel sätt men vi är mycket bättre på att komma ihåg hundarna än hundägarna som regel.